Vírus AdHouse AdSense Ügynökségről

Mészáros Ádám - Vírus AdHouse Google Adsense ÜgynökségA Vírus AdHouse Google Adsense Ügynökség a 2009 óta sikeresen működő és több száz ügyfelet kiszolgáló Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség Google Adsense hirdetések elhelyezésével foglalkozó divíziója. 

Az ügynökség tulajdonosa Mészáros Ádám, aki Google minősített vezető keresőmarketing tanácsadóként, tulajdonosként 2012 elején olyan népszerű weboldalak Google Adsense fiókjának kezelését vállalta el, mint a Love.hu, Chat.hu, vagy a Facebook.hu, mely oldalakon a napi több ezres, vagy tízezres látogatószám nem megfelelő kihasználása súlyos pénzeket vett volna ki a portál üzemeltetők zsebéből.

Az ügynökség közvetlen kapcsolatba áll a Google dublini Adsense csapatával, így egy esetleges fiók hiba, vagy tiltásból adódó probléma esetén Ügyfeleink számíthatnak az azonnali orvoslásra.

Egyértelmű, hogy Önben is felmerül a kérdés, hogy miért éri meg egy ügynökséget megbízni Google Adsense fiókjának kezelésével.

Sokan azt gondolják, hogy azzal, hogy létrehoznak egy Adsense fiókot és különböző zónákat telepítenek weboldalukra a feladat el is van végezve. Nyilván a hirdetések el fognak indulni, azonban ha nem megfelelő beállítással, vagy nem megfelelő méretű zónát telepítünk, komoly pénzek folyhatnak ki a zsebünkből.

Az Adsense fiók kezelés épp olyan komoly és felelőségteljes feladat, mint egy Google AdWords fiók kezelése, hisz ott sem a fiók létrehozása jelentheti a legnagyobb kihívást hanem az, hogy rentábilisen működjön az adott hirdetés, és ne follyon el sok tíz, vagy százezer fortint az irreleváns látogatókra.

A Google Adsense esetében is hasonló a helyzet. Ügynökségünk olyan speciális fiókkal rendelkezik ahol külön beállítható, hogy milyen értékű hirdetések, kik, milyen hirdetéssel, stb jelenthetnek csak meg a weboldalon. Ez azért is fontos, hisz nem mindegy nekünk sem a pénzkeresés szempontjából, hogy egy 80 Ft-os hirdetést vagy egy 20 Ft-os hirdetést közvetít ki a rendszer oldalunkra.

Ezek profi beállításában és kezelésében számíthat ügynökségünkre, melyet sikerdíjas konstrukcióban végzünk Ügyfeleinknek!

Ha az Ön weboldala megfelelő látogatottsággal rendelkezik ne habozzon, kérje egyedi ajánlatunkat, Google Adsense szakértőink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, és megpróbálnak minden felmerülő kérdésre választ adni.

Google Premier Partner
Bing Accredited Professional
HubSpot Inbound Certification
24 órás ügyfélszolgálat