Google AdSense fiók ügynökségi kezelésben

Google AdSense fiók ügynökségi kezelésben

A Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség munkatársai a Google hirdetések minősített szakértői. Munkánk során azonban nem csupán a keresőmarketing hagyományos részeivel foglalkozunk: bár feladataink közé tartozik, hogy minél olcsóbban és minél jobb minőségű kampányt futtathassanak partnereink a Google hirdetési hálózatán, felismertük, hogy megrendelőink között egyre nagyobb az igény arra is, hogy a szokásosnál jobb bevételeket érhessenek el a Google féle hirdetések megjelenítésével.

Éppen ezért csapatunk az AdSense optimalizáció területén is aktív. Ügynökségünk AdSense-szel foglalkozó divíziója a Vírus AdHouse. A feladatunk, hogy a megrendelőink portfóliójába tartozó weboldalakon a lehető legmagasabb bevételt érjük el az AdSense megjelenítéssel.

Bár mindenki szabadon regisztrálhat a hirdetésközvetítő hálózatba, a webmesterek jelentős része csak töredékét képes megkeresni oldalaival annak, amennyit valójában érnének weblapja felületei. Sok honlap azért nem képes gazdaságosan működni, mert a hirdetés elhelyezést és hirdetésmenedzsmentet nem szakértőkre bízzák. A programozó egyszer elhelyezi a megjelenítő kódokat, talán még a dizájner is igazít a megjelenésen valamennyit, de végül is összességében ezután semmit sem optimalizálnak az AdSense mezőkön.

A valóban hatékony monetizáláshoz szakértőkre van szükség. Az ügynökségi környezet révén mi sok partnerrel dolgozunk, így egy AdSense szakértő fizetésének töredékéért tudunk segítséget nyújtani az optimális bevételszerzéshez. A Google AdSense a keresőóriás hírnevéhez méltóan összetett és a végletekig perszonalizálható rendszer: bár a használata könnyű, a jó eredményekhez olyan beállításokra és tapasztalatra van szükség, amelyhez már valódi szakismeret kell.

Célunk, hogy szolgáltatási díjunk többszörösét keresse meg azzal, hogy jobb beállításokkal és elhelyezéssel használja az AdSense-t. Munkánk során nem csupán a fiókja beállításait vizsgáljuk át, de úgynevezett hőtérképes eljárás alapján elemezzük weblapját is, hogy a lehető legmegfelelőbb helyekre az ideális méretű hirdetési mezőket tehessük.

Ha partnerünkké válik, biztos lehet benne, hogy biztonságban van: csapatunk közvetlen kapcsolatban áll a Google dublini központjával, így nemcsak kerüljük a szabálytalanságokat, de egy esetleges probléma esetén azonnal intézkedni is tudunk.

Visszalépés

Google Premier Partner
Bing Accredited Professional
HubSpot Inbound Certification
24 órás ügyfélszolgálat