Google Adsense

Tíz évvel ezelőtt a Google alapjaiban forgatta föl az online hirdetési rendszert, valamint megalapozta saját piacvezető helyét: elindította a Google AdSense hirdetéskiszolgálót.

Ezzel a keresőóriás az egyik legjelentősebb piaci szereplő lett az internetes hirdetések piacán, emellett pedig komoly bevételeket kezdett termelni. A Google részéről akkoriban sokszor idézték a kereső mára talán kevésbé ismert szlogenjét: „ne légy gonosz”.

Ennek a jelmondatban tükrében olyan modellt kezdtek működtetni, amely egyszerre jó a hirdetést megjelenítőnek és a hirdetőnek is. A PPC rendszer lényege, hogy a hirdető csak a megvalósult kattintások után fizet. A webhelyek üzemeltetőinek alapvető probléma, hogy jól fizető hirdetőket szerezzenek, a Google azonban biztosítja az állandó hirdetéseket.

Mivel csak a valódi érdeklődő után szerez bevételt (amelyből a weboldal tulajdonosa részesül), így a Google érdekes valóban releváns, az oldal látogatóinak szánt, érdekes hirdetéseket megjeleníteni.

A rendszer immár tíz éve bizonyít: a hirdetők olcsóbban és hatékonyabban reklámozhatnak, és már valóban bármelyik weboldal tulajdonosa kereshet pénzt az oldalával. Természetesen itt is fontos, hogy pontos tudjuk, mit csinálunk: a szabályok betartása nagyon lényeges, mivel a Google természetesen védi a hirdetőket is. Semmiféle csalás és szabályszegést nem tolerálnak, ettől pedig megbízható és piacvezető a szolgáltatásuk.


Hogyan tudjuk maximalizálni Google Adsense bevételeinket?

Bevételeinket úgy tudjuk maximálni, hogy a megfelelő beállításokkal, optimális megjelenítéssel dolgozunk: a weboldalak úgynevezett hőtérképe alapján meghatározhatjuk, mely felületeken várható a legtöbb kattintás, a kreatívokat pedig ide kell helyezni.

A weboldal monitorozását bízza a Vírus AdHouse-ra, így mi a lehető legjobb eredményeket biztosítjuk. Közvetlen kapcsolattal rendelkezünk a Google dublini központjához, így az esetleges problémákra gyorsan és közvetlenül tudnak reagálni nekünk.

Partnereink jelentős része a Google AdSense bevételeket visszaforgatja az online hirdetésbe.

A segítségünkkel könnyen, banki átutalások nélkül átvezetheti weboldalán gyűjtött bevételeit AdWords számlájára.

Minden hónapban riportot készítünk az adott hó eredményeiről, valamint tanácsokat adunk a hatékonyabb hirdetéselhelyezéssel kapcsolatban. 24 órás telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk bármikor a rendelkezésére áll.

Jól jár, aki velünk optimalizálja az AdSense hirdetéseket weboldalán, mert csak szűrt, magas értékű hirdetéseket közvetítünk, valamint kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a konkurens hirdetéseket kizárjuk a weboldaláról.

Mindezen szolgáltatások együttesen biztosítják, hogy a lehető legtöbbet hozza ki weboldala bevételeiből.

Google Premier Partner
Bing Accredited Professional
HubSpot Inbound Certification
24 órás ügyfélszolgálat