Adatvédelmi tájékoztató

A honlapot az M&M Interconsulting Bt. üzemelteti. 

Az M&M Interconsulting Bt, a honlap üzemeltetése során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény szerint és az adatvédelmi biztos állásfoglalásait figyelembe véve jár el.
 

Általános jogi információk:

A weboldalon szereplő szövegek, képek, videók, valamint ezek elrendezése a szerzői jogvédelem és más jogszabályok védelme alatt állnak. Ezen weboldal bárminemű másolása, terjesztése, megváltoztatása, illetve kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. Személyes adatait, amelyekre a virusadhouse.hu honlapon tett látogatásakor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi jogszabályok szerint kezeljük.
 

Adatvédelmi nyilatkozat:

Az adatkezelési gyakorlat kialakítása során az M&M Interconsulting Bt. figyelembe vette a vonatkozó hatályos jogszabályokat, különös tekintettel az alábbiakra:

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv).

Az M&M Interconsulting Bt. (fantázia nevén Vírus AdHouse Google Adsense Ügynökség) kizárólag abban az esetben gyűjt a felhasználóktól személyes adatokat, hogyha a felhasználó úgy dönt, hogy kapcsolatba szeretne lépni velünk online kapcsolatfelvételi form segítségével. Az adatgyűjtés formája: weboldali form elküldése. A form kitöltése során az érdeklődő nevét, cég esetén cégnevét, telefonszámát, illetve e-mail címét kérjük el. A felhasználó a weboldali űrlapok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az M&M Interconsulting Bt. személyes adatait nyilvántartsa, kezelje.

Az M&M Interconsulting Bt. a felhasználók adatait bizalmasan kezeli, és nem adja ki harmadik fél részére.


A virusadhouse.hu weboldalon a látogatót, a látogatók számát, jellemzőit a Google Analytics webanalítikai szolgáltatással méri.

A Google Analytics működése során számos jellemzőjét naplózza a látogatóknak, mint például: honnan érkezett, milyen böngészőt, vagy milyen operációs rendszert használ, mely oldalakat nézi meg a virusadhouse.hu -n.

A Google Analytics által tárolt adatok nem alkalmasak arra, hogy Önt, mint magánszemélyt név szerint azonosítsuk, azonban egy későbbi látogatása során képes felismerni, hogy az Ön számítógépéről, az Ön által használt böngészővel valaki már járt weboldalunkon korábban.

A méréshez a rendszer kisméretű adatfájlokat, ún. sütiket (cookiekat) helyez el böngészőjében. A mérés célja a felhasználói szokások megismerése, ezáltal az oldal bővítése, fejlesztése az így kinyert információk alapján. Célja még az oldalra érkező látogatók keresési szokásainak felmérése, az alkalmazott kereső kifejezések feltérképezése.

Amennyiben nem szeretné, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítse böngészőjébe az ezt blokkoló kiegészítőt: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Az adatkezelő adatai, elérhetősége

Név: M&M Interconsulting Bt.
Székhely: 3200 Gyöngyös, Platán u. 77.
Cégjegyzékszám: 10-06-026874
A bejegyző bíróság megnevezése: Heves Megyei Bíróság, mint cégbíróság
Adószám: 22566113-2-10
E-mail: info@virusadhouse.hu
Adatvédelmi szám: NAIH-58525/2012

Amennyiben az M&M Interconsulting Bt. adatkezelésével kapcsolatban problémája van, jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az Adatvédelmi Biztos irodájánál lehet élni

Név: Adatvédelmi Biztos Hivatala
Székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 22.
Postacím: 1387 Budapest, Pf.: 40.
Telefon: 06.1.475.7186, 475.7100
Telefax: 06.1.269.3541
E-mail: adatved@obh.hu
Google Premier Partner
Bing Accredited Professional
HubSpot Inbound Certification
24 órás ügyfélszolgálat